Здравейте колеги искам да попитам катализатора на 156 1.9 JTD с фланци ли е хванат или нещо друго, че не успях да видя. Махнах също и гърнето след катализатора, в което имаше огромна пита, и започна да киха турбинката, но след като сложих и крайното гърне стария звук се върна и кихането изчезна (катализатора си е още на мястото). Въпроса ми е дали сега без него гърне се облекчава до някаква степен двигателя и давали разлика в разхода дори и минимална?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ относно катализатора!?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Plamen H. Покажи съобщениеЗдравейте колеги искам да попитам катализатора на 156 1.9 JTD с фланци ли е хванат или нещо друго, че не успях да видя. Махнах също и гърнето след катализатора, в което имаше огромна пита, и започна да киха турбинката, но след като сложих и крайното гърне стария звук се върна и кихането изчезна (катализатора си е още на мястото). Въпроса ми е дали сега без него гърне се облекчава до някаква степен двигателя и давали разлика в разхода дори и минимална?
Сега съм само със средното гърне (ако може да се нарече така).
Ето една стара тема ->
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E7%E0%F2%EE%F0147/1.9 Жив Турбо Дявол(jtd) /115+
-
Първоначално публикувано от коков Покажи съобщениеКатализатора е на скоби.
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
sigpic
Comment
Comment